Over mij

Mijn naam is Kiki Beckers. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Interieur Adviseur op het Vista College in Heerlen. Mijn keuze tot deze opleiding is ontstaan door mijn zoektocht  naar een creatieve opleiding. Van kleins af aan ben ik een heel erg creatief persoon geweest en hier wilde ik dan ook graag iets mee gaan doen. Na lang zoeken ben ik bij Interieur Advies/Styling uitgekomen, iets wat ik altijd al heel erg leuk heb gevonden en graag mee bezig was, maar nooit echt bij heb stil gestaan dat ik dit ook als beroep kon gaan uitoefenen. Eenmaal begonnen aan mijn opleiding wilde ik niks anders meer dan bezig zijn met interieur, styling en andere mensen inspireren met mijn creativiteit, Op dat moment wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt.


Na veel leerzame jaren en stages op school heb ik de keuze gemaakt om na mijn afstuderen te beginnen met mijn eigen bedrijfje. Dit was altijd al mijn droom. Zo ben ik dus begonnen met het creëren van een naam. Uiteindelijk ben ik uitgekomen op “Studio Kiik”. Waarom Studio Kiik? Mijn bedrijfsnaam wilde ik niet direct koppelen aan interieur. Dit omdat ik mezelf nog wil gaan verbreden met cursussen, zoals fotografie en grafisch design, wat ik erg leuk vind. Zo kan mijn bedrijf altijd blijven groeien onder dezelfde naam. Hiermee hoop ik andere mensen altijd te kunnen blijven inspireren op welk gebied dan ook.


Ieder ontwerp is uniek en vernieuwend en moet aansluiten bij de wensen en het budget van de klant. Het creëren van een compleet eigen “feel good” sfeer die leidt tot tevredenheid van de opdrachtgever geeft mij telkens weer inspiratie en voldoening. Persoonlijke benadering, vertrouwen en een open communicatie vind ik erg belangrijk!